Røykvarsler

Røykvarsler, andre navn røykvarsler, røyk sensor, røyk sensor, etc. Generelt vil være uavhengig, fysisk produkt batteridrevet, eller vekselstrøm batteri drevet som standby elektrisitet, klar alarm kan sende ut lyd og lys indikasjon, kjent som uavhengig røyk Drevet av bussen, kan bussen kobles til flere, og brannalarmkontrollernettverk, kommunikasjon for å danne et alarmsystem, alarmscenen ingen lyd, verten har lyd- og lysmelding, denne typen røykvarsler er generelt Røykvarsler med eller uten adressekode.

Røykvarsler er gjennom å overvåke konsentrasjonen av røyk for å oppnå brannforebygging, for eksempel Langxin røykvarsler intern bruk av ionerøykføler, det er en slags avansert teknologi, stabil og pålitelig sensor, er mye brukt i forskjellige brannalarmsystemer, ytelse er langt bedre enn gassfølsom motstandstype brannalarm.

Røykvarsler er egnet for hjem, butikker, lager, hotellrom, fritids- og underholdningssteder, internettkafeer og andre brannforebyggende og andre steder.

Røykvarsler laget i Kina kan kjøpes til en lav pris eller en billig pris fra Pdlux. Det er en profesjonell Røykvarsler produsent og leverandør av høy kvalitet i Kina. Vi leverer eldre Røykvarsler til kunder over hele verden hvert år, og vi lager av vår egen fabrikk. Det kan hende du trenger noen tilpassede tjenester for å dekke de faktiske behovene i din region, eller hvis du vil ha engrosprodukter, kan du gi oss en melding via kontaktinformasjonen på websiden.