Prinsipp for mikrobølgeovn induksjonsbryter _ Koblingsskjema for mikrobølgeovn induksjonsbryter

- 2021-01-18-

Prinsipp for mikrobølgeovninduksjon

Mikrobølgeovn induksjonsbryter er en detektor for bevegelige objekter basert på prinsippet om dopplereffekt. Den oppdager om posisjonen til objektet har beveget seg på en berøringsfri måte, og deretter genererer den tilsvarende bryteroperasjonen. Produktet har god radiofrekvensinterferens, ikke påvirket av temperatur, fuktighet, lys, luft, støv osv., Kan installeres i en viss tykkelse på plast, glass, tre og annet ikke-metallisk skall inne, men har ingen effekt på dets deteksjonsfunksjonsteknologi, kan være veldig praktisk applikasjonsutstyrskontroll, miljøvennlig lyskildekontroll, underjordisk parkering, kanal, belysning og andre felt.

Mikrobølgeovninduksjonsbryter, hovedsakelig ved hjelp av doppler-effektprinsippet, uavhengig forskning og utvikling av mottakekrets for plan antenne, elektromagnetisk miljø rundt intelligent gjenkjenning, justerer automatisk arbeidsstatus, den innebygde integrerte filterkretsen, som effektivt kan undertrykke høyordens harmoniske og andre rot forstyrrelser, høy følsomhet, sterk pålitelighet, energisparing, trygg og praktisk, smart er en ny type praktiske energisparende produkter. Mikrobølgeovn induksjonsbryter kan trenge gjennom en del av den ikke-metalliske induksjonen, spesielt for skjult installasjon inne i lampen; Så applikasjonen er mer omfattende, kombinert med mikrostrømforbruk, sensitiv induksjon, bredt bruksområde. Det kan matches med alle slags vanlige lamper og lykter for å gjøre det til en mikrobølgeovn induksjonslampe.


Koblingsskjema for mikrobølgeovn


Koblingsskjema for mikrobølgeovn is as follows:Funksjon av mikrobølgeovn induksjonsbryter


1. følsom: nøyaktig identifisere bevegelse av organismer og ikke-organismer, slik at handlingsfeilen til et minimum.


2. sterk anti-interferens: liten påvirkning av eksterne naturlige faktorer, stabil og pålitelig ytelse.

3.sikker og praktisk: produktets interne bruk av null på og av-teknologi, ingen kontaktbryter, ingen gnister, ingen forstyrrelser med andre elektriske apparater, dets eget strømforbruk er lite, dets levetid er lang og kan forlenge levetiden til lasten.

4. Automatisk lysmåling: identifiser automatisk styrken til omgivende lys, og nå innstillingen for belysningskrav og når noen lyser opp, ellers ikke lyse.

5. Automatisk induksjon: lyset vil slås på automatisk etter induksjonen, og lyset vil bli slått av når lyset er på og lyset vil bli slått av når lyset er på og lyset vil bli slått av når lyset lyser og lyset slås av når lyset er på. Det er trygt og strømbesparende, og det forstyrres ikke av eksterne faktorer som lyd og materiale.

6.automatisk tilfeldig forsinkelse: når personen i induksjonsområdet er aktivert, er bryteren alltid på til personen igjen etter den automatiske stengingen.

7. lav kan også fungere normalt, ingen strobe.