Sammenligning av fordeler og ulemper ved mikrobølgesensorbelysningssensor og infrarød sensor.

- 2021-01-18-

Sensorbryter: avgjør om objektets posisjon har endret seg ved å oppdage bevegelsen til objektet eller lyden og lyset som sendes ut av objektet, og bestem deretter om du skal starte sensorbryteren til det elektriske utstyret som er koblet til det.

For tiden er det mange typer sensorbrytere, for eksempel stemmeaktiverte brytere, infrarøde brytere og mikrobølgeovnsensorer.

Mikrobølgeovninduktorbryter er en detektor for bevegelige objekter designet med prinsippet om dopplereffekt. Den oppdager om objektets posisjon beveger seg på en kontaktløs måte, og genererer deretter den tilsvarende bryteroperasjonen. Produktet har en sterk anti-RF interferens evne, kan installeres i en viss tykkelse av plast-glass-tre og annet ikke-metall skall, og har ingen innflytelse på dets deteksjonsfunksjonsteknologi, kan være veldig praktisk å bruke i utstyrskontroll , miljøvennlig lyskilde kontroll underjordisk parkering tunnel belysning og andre felt.

Enkelt sagt, stemmestyringsbryteren er å hente lydsignalet med en mikrofon, og trykk deretter på reléet eller tyristoren etter forsterkning, og deretter lyse opp. Så, etter forsinkelseskretsen, slukkes lyset etter en viss tidsperiode, og legger også til vurdering av detektering av omgivende lys til noen lydstyrte brytere, og blir dermed de lydoptiske kontrollerbare bryterne.

Bryter for infrarød sensor: når varmekildens posisjon endres, vil sensorbryteren slå på det tilsvarende elektriske utstyret. For eksempel må den infrarøde sensorbryteren til lyspæren som brukes til menneskekroppen være utstyrt med Fresnel-linse. Når menneskekroppen beveger seg, vil Fresnel-linsen få sensormengden til å svinge eller flimre slik at den kan oppdage menneskelig bevegelse og ane menneskekroppen. Temperatur som tilsvarer den infrarøde avtrekkssensorbryteren.

For tiden har stemmestyringsbryter og infrarød bryter et bredt spekter av mangler.

Stemmestyringsbrytere: må produsere en viss mengde lyd, som kan påvirke andre beboere, og som er utsatt for interferens fra lyd utenfor. Det bryter vanligvis sammen, har kort levetid og er lastet med begrensede produkter.

Infrarød bryter: infrarød sonde må holdes ren i lang tid, kan ikke skjules installasjon, lav følsomhet i mange miljøer som lufttemperatur, lys og kontrollområde er lite.

Ovennevnte to brytere er ikke egnet for underjordiske parkeringsplasser og pålitelige bruksområder utendørs på grunn av mangler i prinsippet.

Oppfinnelsen overvinner ulempene ved de to bryterne, og har fordelene med høy følsomhet, stort kontrollområde, sterk anti-interferensevne, bredt bruksområde og lang produktlevetid, etc. Den kan også installeres i lampeskjermen og direkte kontrollere lampe; Installert på lampeskjermen, slik at korridorbelysningsinstallasjonen er mer praktisk. Pålitelig brukt i korridorer, heiser, toaletter, underjordiske parkeringsplasser og utendørs steder.

Kan bruke mikrobølgesensorbryter, talestyring og infrarød bryter kan ikke fungere pålitelig:

Lysstyring av store åpne parkeringsplasser og underjordiske parkeringsplasser for supermarkeder;

Lyssensorkontroll for underjordisk parkeringsplass

Automatisk oppstartingssystem for minibank

Innendørs og utendørs sikkerhetsbeskyttelsessystem, sikkerhetsadvarsel på stedet og andre steder

Innenlandske husholdningsbelysning, kjøkkenventilasjon og eksosregulering

Når magnetventilen er kontrollert, kan den brukes til å automatisk skylle toalettet

Automatisk bryterkontroll for dørsensorer for store kjøpesentre og andre butikker i banker

Ethvert annet sted der bevegelsen til objektet må overvåkes