Mikrobølgeovnsensormodulserie

Mikrobølgeovnsensormodulserien (også kjent som radar-, RF- eller dopplersensorer) kan oppdage å gå, løpe eller krype menneskelige mål i utendørs miljøer. PDLUX har også utviklet fleksible, pålitelige mikrobølgelinker og mottakere for å beskytte åpne områder, porter eller innganger. som tak- eller veggapplikasjoner.

Mikrobølgeovnsensormoduleserien lager et elektromagnetisk (RF) felt mellom senderen og mottakeren, og skaper dermed et usynlig volumdeteksjonsområde. Når en inntrenger kommer inn i deteksjonsområdet, blir endringer i dette feltet logget og et varsel oppstår.

Mikrobølgeovnsensormodulserien er enkel å installere, har høy deteksjons sannsynlighet, lav støyalarm, og gir beskyttelse mot regn, tåke, vind, støv, snø og ekstreme temperaturer. De fleste sensorer fungerer i K-båndet, som maksimerer deteksjonsytelsen og minimerer interferens fra eksterne radarkilder.

Mikrobølgeovnsensormodulserie laget i Kina kan kjøpes til en lav pris eller en billig pris fra Pdlux. Det er en profesjonell Mikrobølgeovnsensormodulserie produsent og leverandør av høy kvalitet i Kina. Vi leverer eldre Mikrobølgeovnsensormodulserie til kunder over hele verden hvert år, og vi lager av vår egen fabrikk. Det kan hende du trenger noen tilpassede tjenester for å dekke de faktiske behovene i din region, eller hvis du vil ha engrosprodukter, kan du gi oss en melding via kontaktinformasjonen på websiden.