Bevegelsessensor for mikrobølgeovn

Mikrobølgeovns bevegelsessensor bruker hovedsakelig doppler-effektprinsippet, uavhengig forskning og utvikling av mottakekrets for flyantennelektronikk, elektromagnetisk miljø rundt intelligent deteksjon, justerer automatisk arbeidsstatus, den innebygde integrerte filterkretsen, som effektivt kan undertrykke høyordens harmoniske og andre rot forstyrrelser, høy følsomhet, sterk pålitelighet, energisparing, trygg og praktisk, smart er en ny type praktiske energisparende produkter.

Mikrobølgeovns bevegelsessensor kan trenge gjennom en del av induksjonen av ikke-metalliske gjenstander, spesielt egnet for skjult installasjon inne i lampen. Så applikasjonen er mer omfattende, kombinert med mikrostrømforbruk, sensitiv induksjon, bredt bruksområde.

Mikrobølgeovns bevegelsessensor kan matches med alle slags vanlige lamper og lykter for å gjøre det til en mikrobølgeovninduksjonslampe.

Bevegelsessensor for mikrobølgeovn laget i Kina kan kjøpes til en lav pris eller en billig pris fra Pdlux. Det er en profesjonell Bevegelsessensor for mikrobølgeovn produsent og leverandør av høy kvalitet i Kina. Vi leverer eldre Bevegelsessensor for mikrobølgeovn til kunder over hele verden hvert år, og vi lager av vår egen fabrikk. Det kan hende du trenger noen tilpassede tjenester for å dekke de faktiske behovene i din region, eller hvis du vil ha engrosprodukter, kan du gi oss en melding via kontaktinformasjonen på websiden.