Mikrobølgeovn induksjonslampe

Mikrobølgeovn induksjonslampe er kombinasjonen av mikrobølgeovn sensor og lampe, som kan konvertere vanlig lampe til automatisk induksjons sensor.

Mikrobølgeovn induksjonslampe er basert på prinsippet om doppleroverføring og mottak kombinert med automatisk deteksjonsteknologi av lampen. Med andre ord mottar sensoren ekkoet til den reflekterte gjenstanden samtidig, avgir den elektromagnetiske bølgen. Hvis ingen objekter i bevegelse er oppdaget i dyreparken, forblir mottakende ekko stabilt uten aktivering. Lampen er inaktiv. "Det er induksjon der det er mennesker", som er grunnlaget for at aktivitetssensoren blir en intelligent lysbryter. PDLuxs høyfrekvente sensorer kan fornemme enhver bevegelse med et visst volum, uten å bli påvirket eller begrenset av endringer i omgivelsestemperaturen og retningen til den bevegelige gjenstanden. Når sensoren avgir et elektromagnetisk signal og raskt tar opp ekkoet, oppdager den elektroniske enheten aktivitet basert på typen av ekko og aktiverer den tilkoblede lysarmaturen når det er nødvendig.

Mikrobølgeovn induksjonslampe kan trenge inn i glass, plast og tynnere vegger, og PDLux mikrobølgesensorer fungerer på tre høyfrekvente elektromagnetiske bølger, inkludert 5,8 GHz - 10,525 GHz og 24,125 GHz. Den realiserer den perfekte kombinasjonen av sensor og lampe, og sørger for at utseendet på lampen ikke vil endre seg ..

Dessuten er høyfrekvenssensorens utgangseffekt bare 0,3 mW, som er 1/1000 av kraften til de miljøvennlige telefonene som er på markedet i dag. Som et resultat er PDLUXs produkter veldig miljøvennlige.Mikrobølgeovn induksjonslampe laget i Kina kan kjøpes til en lav pris eller en billig pris fra Pdlux. Det er en profesjonell Mikrobølgeovn induksjonslampe produsent og leverandør av høy kvalitet i Kina. Vi leverer eldre Mikrobølgeovn induksjonslampe til kunder over hele verden hvert år, og vi lager av vår egen fabrikk. Det kan hende du trenger noen tilpassede tjenester for å dekke de faktiske behovene i din region, eller hvis du vil ha engrosprodukter, kan du gi oss en melding via kontaktinformasjonen på websiden.