Infrarød sensor

Infrarød sensor bruker vanligvis pyroelektriske komponenter, som mister ladningsbalansen når temperaturen på infrarød stråling fra menneskekroppen endres og frigjør ladningen utover. Den påfølgende kretsen kan generere alarmsignaler etter deteksjon og behandling. Menneskekroppen har en konstant temperatur, vanligvis på 37 grader, slik at den vil avgi en spesifikk bølgelengde på ca. 10UM infrarød stråle, passiv infrarød sonde er å oppdage menneskekroppen som sendes ut ca. infrarød stråle og arbeid. Den infrarøde strålen som sendes ut av menneskekroppen ca 10UM forsterkes av Ferrier-filteret og konsentreres deretter på den infrarøde induksjonskilden.

Infrarød sensor sender ikke ut noen form for stråling, strømforbruket på enheten er veldig lite, god skjuling.

Infrarød sensor brukes mye på felt som elektronisk tyverialarm, menneskelig deteksjon. De vinner stor popularitet blant kunder og spesialister for sin lave pris og stabile tekniske ytelse.


Infrarød sensor laget i Kina kan kjøpes til en lav pris eller en billig pris fra Pdlux. Det er en profesjonell Infrarød sensor produsent og leverandør av høy kvalitet i Kina. Vi leverer eldre Infrarød sensor til kunder over hele verden hvert år, og vi lager av vår egen fabrikk. Det kan hende du trenger noen tilpassede tjenester for å dekke de faktiske behovene i din region, eller hvis du vil ha engrosprodukter, kan du gi oss en melding via kontaktinformasjonen på websiden.