Infrarød induksjonslampe

Infrarød induksjonslampe er den effektive kombinasjonen av infrarød sensor og lamper, de vanlige lamper og lanterner til automatiske senselamper og lanterner.

Infrarød induksjonslampe er sikkerhets- og energisparende, så lenge personen i induksjonsområdet, kan bryteren fortsette å være tilkoblet, når personen er igjen, vil det forsinke nedstengningen, funksjonen er ganske humanisert.

Infrarød induksjonslampe er forskjellig fra lydstyrte eller andre sensorer, infrarøde sensorer trenger ikke lyd for å unngå problemet med lydstyrt støy. Dessuten, fordi det er en bryter som induserer menneskelig varme, unngår det tap av ugyldig strømforsyning.

Infrarød induksjonslampe laget i Kina kan kjøpes til en lav pris eller en billig pris fra Pdlux. Det er en profesjonell Infrarød induksjonslampe produsent og leverandør av høy kvalitet i Kina. Vi leverer eldre Infrarød induksjonslampe til kunder over hele verden hvert år, og vi lager av vår egen fabrikk. Det kan hende du trenger noen tilpassede tjenester for å dekke de faktiske behovene i din region, eller hvis du vil ha engrosprodukter, kan du gi oss en melding via kontaktinformasjonen på websiden.