Brennbar gassalarm

Brennbar gassalarm er et slags gassdeteksjonsutstyr som er installert i eksplosjonsfarlig miljø. Den konverterer konsentrasjonen av den brennbare gassen til elektrisk signal og overfører den til overvåkingsutstyret i sikkerhetsområdet for å oppnå formålet med å overvåke konsentrasjonen av den brennbare gassen på stedet. gassdetektorer skal oppfylle tilsvarende standarder og krav.

Brennbar gassalarm er egnet for LPG-alarm:
Alarmer bør installeres i områder der brukte apparater og gasslekkasjer mest sannsynlig vil skje. I et hjem kan disse rommene være kjøkkenet fordi det er en gasskomfyr eller annet gassapparat, eller de kan brukes på et kontor, Lager og andre gnagerbeskyttede områder.
Alarmer bør installeres så lavt som mulig (vanligvis 0,1 m over bakken) og der luftmiljøet ikke blokkeres av møbler eller innendørs møbler.

Brennbar gassalarm egnet for naturgass og naturgassalarm:
Gassplassering bør installeres. Det er mest sannsynlig at lekkasje vil oppstå. Disse områdene kan være kjøkkenet, fordi de har en gasskomfyr eller andre gassapparater.
Alarmer bør installeres over nivået av taket nær muligheten for luftlekkasje (vanligvis 0,3) noen få meter fra taket), og luftstrømmen er ikke jevn, steder blir blokkert av møbler eller innendørs møbler.

Brennbar gassalarm laget i Kina kan kjøpes til en lav pris eller en billig pris fra Pdlux. Det er en profesjonell Brennbar gassalarm produsent og leverandør av høy kvalitet i Kina. Vi leverer eldre Brennbar gassalarm til kunder over hele verden hvert år, og vi lager av vår egen fabrikk. Det kan hende du trenger noen tilpassede tjenester for å dekke de faktiske behovene i din region, eller hvis du vil ha engrosprodukter, kan du gi oss en melding via kontaktinformasjonen på websiden.