Bedriftsinformasjon Konstruksjon

Pdlux bruker PROTEL, UG, PRO / E CAD-programvare i produktdesign, ERP informasjonsadministrasjonsprogramvaresystem i produksjonsledelse, og AIA-programvare Customer Management System i internasjonal handel med leilighetsadministrasjon. Cirka 70% produksjoner vedtar egenutviklet innebygd programvare som kontrollemne, for eksempel sikkerhetskonsollkonsoll, mikrobølgesensor og solsensor. Den bruker også internasjonalt avansert SMI, helautomatisk online testkort i den teknologiske produktdelen. Med sitt intranett som består av 108 datamaskiner, er det ikke bare for ressursdelt, men også for rask respons på leveringsdato, produksjon, salg, kvalitet, administrasjon. Den optiske fiberen kan kobles til Internett med fire salgssider på internett.


Introduksjon til selskapets forskningskapasitet

Nylig tilhører mer enn 80% av produktene vi produserer, høyteknologiske produkter. Vårt firma har femtiåtte patenter, hvorav 41 ble nylig brukt i 2009. Blant alle disse strålende oppfinnelsene vant solsensorlampen original sølvmedalje i den fjerde Ningbo-oppfinnelsen og innovasjonskonkurransen. Selskapet ble tildelt den første nasjonale høye og nye teknologiske virksomheten, kommunalt ingeniør- og teknologisenter, provinsiell patentdemonstrasjon pilotbedrift og de mest potensielle bedriftene i fylkeskraftteknikk. Og nå har selskapet en tendens til å undersøke miljøsparende produkter. I år 2010 legger selskapet vekt på høy presisjon digital bredspennings mikrobølgeovnsensor, superavstand digital infrarød sensorbryter, veldig lavt strømforbruk, to-leders system, ødelagt infrarød sensor, mikroprosessorstyring, oppdater automatisk branndeteksjonssystem, fullt digitalisering av administrerende energisparende hjemmesikkerhetssystem, full digital intelligent kontrollert sola induksjon av energibesparende lamper, med den estimerte forskningskostnaden på 5000.000.


Bedriftens produktivitet

Ningbo Pdlux Electronic Technogy Co., Ltd er spesialisert på produksjon av sensorelektronikk, induksjon av elektronisk teknologi, applikasjonsforskning, tekniske løsninger og tjenester. Ligger ved Science and Technology Park Ninghai Zhejiang Kina, og dekker et område på 13680㎡, med et bygningsareal på 16.800㎡. Inntil nå kan det oppnå 1000.000 sett med PIR-sensorbrytere, mikrobølgeovnensor-brytere, sensorlys, trådløs fjernkontroll, induksjon av dørklokke, røykvarsler, multifunksjonelt trådløst alarmsystem for hjemmesikkerhet osv. For å tilfredsstille kundenes behov med forskjellige klasser, karrierer og nivåer.


Internasjonalt ledende automatisk utstyr

Vi introduserer avansert produksjonsutstyr og testinstrumenter. Nå har vi automatiske SMT produksjonslinjer, automatiske rørledninger produserende linjer. Og i tillegg er det prosesseringsapparat for mold, maskiner for injeksjon av plast, helautomatisk teller, IKT automatisk online testinstrument, lasermarkeringsmaskin, standard røykprøvesak, selvlaget PIR-følsomhetstestrom med lysjusterbart. Vi godtar OEMã € og ODM bestillinger fra våre kunder.