5.8GHz Radar Doppler Mikrobølgeovnsensor

5.8GHz Radar Doppler Mikrobølgeovnsensor

PDLUX PD-MVGS
5.8 GHz Radar Doppler-mikrobølgeovnssensor brukes mye i gangen, vaskerom, heis, husholdning eller andre offentlige områder for sikkerhetsbeskyttelse eller energisparing. 5.8GHz Radar Doppler-mikrobølgeovnsensor gjelder for flere tekniske patenter og er det perfekte valget for din intelligente livsstil.

Produkt detalj

PD-MVGS mikrobølgeovnsensorinstruksjon

5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor


Sammendrag

5.8GHz Radar Doppler-mikrobølgesensor er en digital digital mikrobølgesensor med høy presisjon hvis deteksjonsområde er 360 ° og arbeidsfrekvensen er 5,8GHz. Det er basert på Doppler-prinsippet som integrerer emittering og mottakelse. Den vedtar MCU (Micro Control Unit) som i stor grad øker presisjonen og reduserer feilfrekvensen. Den er delikat i utseende og kompakt i strukturen. Den kan kobles uavhengig av lasten eller enkelt installeres inne i belysningen med lampeskjerm av glass eller plast. 5.8 GHz Radar Doppler-mikrobølgeovnssensor brukes mye i gangen, vaskerom, heis, husholdning eller andre offentlige områder for sikkerhetsbeskyttelse eller energisparing. 5.8GHz Radar Doppler-mikrobølgeovnsensor gjelder for flere tekniske patenter og er det perfekte valget for din intelligente livsstil.


Spesifikasjoner for 5,8 GHz Radar Doppler Mikrobølgeovnsensor

5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor

Sensorinformasjon

5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor


applikasjoner

Mikrobølgeovn kan trenge gjennom glass, plast og tre, og dermed kan mikrobølgesensoren installeres inne i den ikke-metalliske skyggen. For eksempel, applikasjonen i LED-belysning, bare hvis du kobler til som vist nedenfor, kan du endre de vanlige LED-belysningene til autosensing.
5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor


Innstillingsmåte en: DIP-bryter

Som vist nedenfor, av S1, S2 for å stille deteksjonsområdet, S3, S4, S5 forsinkelsestiden, S6, S7, S8 lysstyringsverdien. Det kan ta tider å justere verdiene før de tilfredsstiller ditt behov.
5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor

(1) Innstilling av deteksjonsområde (følsomhet)

Deteksjonsområde er betegnelsen som brukes til å beskrive diameteren på den omtrent sirkelstøpingen på bakken når den installeres i høyden på 2,5 m. For å sette bryteren til PÅ er â € œ1â €, til OFF er â € œ0â €. Les gjennom høyre vist den tilsvarende tabellen over bryterposisjonen til deteksjonsområdet.


5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor
Merknad: Når du bruker 5,8 GHz Radar Doppler-mikrobølgeovnsensor, må du justere følsomheten (deteksjonsområdet) til en passende verdi, men maksimalt for å unngå unormal reaksjon forårsaket av enkel deteksjon av feil bevegelse av de blåser blader og gardiner, små dyr eller forstyrrelser fra strømnettet og elektrisk utstyr. Alt det ovennevnte vil føre til feilreaksjonen. Når produktet ikke fungerer normalt, kan du prøve å senke følsomheten riktig, og deretter teste den.
Menneskelig bevegelse vil forårsake sensorinduksjonen, så når du er under funksjonstestingen, må du forlate induksjonsområdet og ikke gjøre bevegelse for å forhindre at sensoren kontinuerlig fungerer.
Vennlig påminnelse: Når du installerer to eller flere mikrobølger sammen, må du holde 4 meter fra hverandre, ellers vil interferensen blant dem føre til feilreaksjon.


(2) Tidsinnstilling

Det kan defineres fra 12 sekunder til 11 minutter. Enhver bevegelse som blir oppdaget før dette tidsrommet vil starte timeren på nytt. Det anbefales å velge den korteste tiden for justering av deteksjonsområdet og for å utføre gangtesten. For å sette bryteren til PÅ er â € œ1â €, til OFF er â € œ0â €. Les gjennom høyre vist tilsvarende tabell for bryterposisjon til forsinkelsestid.


5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor
Det er hovedsakelig for justering av forsinkelsestiden fra det øyeblikket signalet ble oppdaget og lyser automatisk på til lyset slukkes automatisk. Du kan definere forsinkelsestiden til ditt praktiske behov. Men du bør bedre senke forsinkelsestiden for å spare energi, siden mikrobølgeovnsensoren har funksjonen til kontinuerlig sensing, det vil si at enhver bevegelse oppdaget før forsinkelsestiden går, vil starte timeren på nytt og lyset vil holde bare hvis det er mennesker i deteksjonsområdet.


(3) Lysstyring

Det kan defineres i området 10 ~ 2000 LUX. For å sette bryteren til PÅ er â € œ1â €, til OFF er â € œ0â €.
Les gjennom høyre vist den tilsvarende tabellen over bryterposisjonen til lysstyringsverdien.


5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor

5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor

1ã € Å bli installert på den gyngende gjenstanden vil føre til feilreaksjon.
2ã € Det ristende gardinet blåst av vind vil føre til feilreaksjon. Velg riktig sted å installere.
3ã € Å bli installert der trafikken er opptatt, vil føre til feilreaksjon.
4ã € Gnistene produsert av noe utstyr i nærheten vil føre til feilreaksjon.


Feil og løsningen

5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor

5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor

â - Vennligst bekreft med prefessional installasjon.
â— Av sikkerhetsmessige grunner må du koble av strømmen før installasjon og fjerning.
â— Eventuelle tap forårsaket av feil drift, påtar seg ikke produsenten noe ansvar.

Vi er forpliktet til å fremme produktkvaliteten og påliteligheten, men alle elektroniske komponenter har visse sannsynligheter for å bli ineffektive, noe som vil forårsake noen problemer. Ved utformingen har vi tatt hensyn til overflødige design og vedtatt sikkerhetskvote for å unngå problemer.
Denne instruksjonen, uten vår tillatelse, skal ikke kopieres til andre formål.

Hot Tags: 5.8GHz Radar Doppler Mikrobølgeovnsensor, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

sende forespørsel

beslektet produkter