5.8 GHz mikrobølgeovnsensormodul

5.8GHz mikrobølgeovnsensormodul er en C-bånd Bi-statisk, Doppler-mottakermodul. Den er innebygd resonatoroscillator (CRO).

5.8GHz mikrobølgeovnsensormodul bruker den innebygde forsterkerkretsen og sender direkte forsterkningssignal, lagrer ekstern forsterkerkrets, gjør signalbehandling enklere og gjør det lettere å koble til kontrolleren.

5.8GHz mikrobølgeovnsensormodul er ideelt egnet for innkoblingssensor i automatiske lysbrytere.Den kan også brukes til takmonterte inntrengingsdetektorer.5.8 GHz mikrobølgeovnsensormodul laget i Kina kan kjøpes til en lav pris eller en billig pris fra Pdlux. Det er en profesjonell 5.8 GHz mikrobølgeovnsensormodul produsent og leverandør av høy kvalitet i Kina. Vi leverer eldre 5.8 GHz mikrobølgeovnsensormodul til kunder over hele verden hvert år, og vi lager av vår egen fabrikk. Det kan hende du trenger noen tilpassede tjenester for å dekke de faktiske behovene i din region, eller hvis du vil ha engrosprodukter, kan du gi oss en melding via kontaktinformasjonen på websiden.